RMIG Sweden AB > Perforerade, präglade plåtfasader

Perforerade, präglade plåtfasader

Perforerade, präglade plåtfasader från RMIG. City Emotion fångar passionen för kreativ design genom innovativa tekniker och material.


RMIG kan hjälpa dig att förverkliga dina mest ambitiösa arkitekturprojekt. Oavsett om det är en perforerad alternativt präglad fasad eller en kombination, kan vi vägleda dig till fördelarna och användbarheten av att producera din design. Perforering är inte det enda vi gör, vi kan även klippa, bocka, forma och ta ansvar för all viktig ytbehandling, t.ex. pulverlack, förzinkning etc. Eller kanske är det sträckmetall du verkligen behöver ..........?

Fullständig information om våra objektsbeskrivningar kan hittas genom att följa länken till höger, som tar dig till vår City Emotion Inspirationssida. Här hittar du information om de projekt som ger staden all dess emotionella värde!

Läs mer om Perforerade, präglade plåtfasader på företagets hemsida

RMIG Sweden AB
Hemsida: www.rmig.se

RMIG Sweden AB

RMIG Sweden AB är tillverkare av perforerad plåt, plåtfasader och produkter för räcken, solskydd, innertak, papperskorgar med mera. Det är det största perforeringsföretaget i världen med

Ett företag av vår storlek ger en rad fördelar för dig som som kund. Den viktigaste är vår lokala närvaro på de olika marknaderna, vilket innebär att det alltid finns en kontaktperson nära dig, lättillgänglig att besvara eventuella frågor du har.

Från koncernens flera tillverkningsanläggningar, kan din kontaktperson dra nytta av en enorm erfarenhet, både inom tillverkning och i tillämpningskännedom.

Som grupp arbetar vi för att ge dig en kvalitetsprodukt och en utmärkt service. Därför är vårt mål att visa dig att RMIG är det bästa valet för ditt perforeringsbehov, varje gång....