RMIG Sweden AB > Perforerade Innertak

Perforerade Innertak

RMIG Sweden AB är tillverkare av perforerad plåt, däribland perforerade mönstrade, attraktiva och ljudabsorberande innertak.

Våra innertak kan levereras med funktionella och estetiska kriterier för ett tak.

Alla dessa material kan lackas, anodiseras eller poleras (om möjligt). Vi har också kapacitet att perforera prelackade material.

RMIG har många perforeringsmönster som har utvecklats för att ge arkitekter med designlösningar möjlighet att öka ljudabsorption och förbättra utseendet på innertaket. Men om du inte kan hitta det exakta mönster du söker, kan vi tillverka verktyg för att uppfylla dina specifika krav.

Att ha möjligheten att tillverka i ett antal av våra fabriker över hela Europa, gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiv produktion av stora volymer för större projekt, eller liten volym skräddarsytt innertak.

Läs mer om Perforerade Innertak på företagets hemsida

RMIG Sweden AB
Hemsida: www.rmig.se

RMIG Sweden AB

RMIG Sweden AB är tillverkare av perforerad plåt, plåtfasader och produkter för räcken, solskydd, innertak, papperskorgar med mera. Det är det största perforeringsföretaget i världen med

Ett företag av vår storlek ger en rad fördelar för dig som som kund. Den viktigaste är vår lokala närvaro på de olika marknaderna, vilket innebär att det alltid finns en kontaktperson nära dig, lättillgänglig att besvara eventuella frågor du har.

Från koncernens flera tillverkningsanläggningar, kan din kontaktperson dra nytta av en enorm erfarenhet, både inom tillverkning och i tillämpningskännedom.

Som grupp arbetar vi för att ge dig en kvalitetsprodukt och en utmärkt service. Därför är vårt mål att visa dig att RMIG är det bästa valet för ditt perforeringsbehov, varje gång....