RMIG Sweden AB > Perforerade solskydd

Perforerade solskydd

RMIG Sweden AB är tillverkare av perforerad plåt, däribland perforerade, funktionella och dekorativa solskydd.

Vårat City Emotion koncept har förvandlat funktionella solskydd till estetiskt utformade, emotionella konstverk.

Antingen i nybyggnation eller renovering av en befintlig byggnad, erbjuder solskydd arkitektonisk kvalitet med solbegränsande funktionalitet. Solskyddens design tillåter olika mängder ljus att tränga in i byggnaden och våra tekniska säljare kommer att hjälpa dig välja bästa mönster, material och ytbehandlingar. Eller om du föredrar det, varför inte överväga sträckmetall .....?

Läs mer om Perforerade solskydd på företagets hemsida

RMIG Sweden AB
Hemsida: www.rmig.se

RMIG Sweden AB

RMIG Sweden AB är tillverkare av perforerad plåt, plåtfasader och produkter för räcken, solskydd, innertak, papperskorgar med mera. Det är det största perforeringsföretaget i världen med

Ett företag av vår storlek ger en rad fördelar för dig som som kund. Den viktigaste är vår lokala närvaro på de olika marknaderna, vilket innebär att det alltid finns en kontaktperson nära dig, lättillgänglig att besvara eventuella frågor du har.

Från koncernens flera tillverkningsanläggningar, kan din kontaktperson dra nytta av en enorm erfarenhet, både inom tillverkning och i tillämpningskännedom.

Som grupp arbetar vi för att ge dig en kvalitetsprodukt och en utmärkt service. Därför är vårt mål att visa dig att RMIG är det bästa valet för ditt perforeringsbehov, varje gång....