Flowcrete Sweden AB > Perginol Golv

Perginol Golv

Flowcrete Sweden AB är tillverkare av epoxigolv. Perginol® Golv är en dekorativ och slitstark epoxibeläggning som kan fås i många olika färger.


Perginol® Golv är en dekorativ och slitstark epoxibeläggning lämplig för hygieniskt krävande miljöer med höga krav på städbarhet. Mönstereffekter kan lätt utföras och utseendet kan styras med olika flingor. Skikttjocklek ca. 1 mm.

Sedan 1968 har Flowcrete Sweden AB utvecklat, tillverkat och marknadsfört ett stort urval fogfria ytbeläggningar för industrier, offentlig miljö och lantbruk. Vårt breda utbud av golv- och väggsystem erbjuder många valmöjligheter vad gäller yta, slitstyrka, halkskydd, kemikalieresistens, färg och mönster. I dag marknadsför vi dekorativa och slitstarka epoxibeläggningar, vinylesterbeläggningar, akrylbeläggningar och polyuretanbeläggningar. Detta gör oss till en av de främsta fogfria golvleverantören på den skandinaviska och europeiska marknaden.

Läs mer om Perginol Golv på företagets hemsida

Flowcrete Sweden AB
Hemsida: www.flowcrete.se

Flowcrete Sweden AB

Flowcrete är en världsledande levererantör av slitstarka golvbeläggningar bla industrigolv, akrylgolv, epoxigolv, och fogfria golv.

Flowcrete Sweden AB är ett dotterbolag till Flowcrete Group Ltd - ett engelskt familjeföretag som på 20 år har vuxit från att vara ett lokalt bolag till en av världens ledande tillverkare av fogfria golv.

I dag marknadsför Flowcrete både epoxigolv, vinylestergolv, akrylgolv med slitstarka polyuretanbeläggningar. Detta gör Flowcrete till den främsta leverantören av fogfria golv på den skandinaviska och europeiska marknaden.

Akrylatdispersion, akryldispersion, akrylgolv, betonggolv, butiksgolv, dammbindning, dekorflingor, designgolv, epoxibeläggning, epoxifärger, epoxigolv, epoximålning, epoxisystem, flingbeläggning, fogfria golv, golvbeläggningar, golvfärg, golvmålning, golvsystem, golvytor, industrifärg, industrigolv, kemikalieresistens, linjemarkeringar, linjemarkeringsfärg, massagolv, membranhärdare, parkeringshus, parkeringshusbeläggningar, peran, slitstarka golvbeläggningar, spackel, specialprimer, terazzo, topplacker, väggfärg,