KD Solskydd AB > Persienner

Persienner

KD Solskydd är tillverkare med försäljning av Persienner finns till försäljning i ett stort utbud av modeller och färger från KD Solskydd AB i Värmland.


En gammal trotjänare inom fönstermiljö som nog alla känner till något om. Vad man kanske inte vet är det stora utbudet av modeller och färger som numera finns att tillgå.

Från att ha varit en ren och skär funkisprodukt, så har man mer och mer sett inredningspotentialen när det gäller den lamellprydda konstruktionen.

Ta tex. en silverfärgad lamell med perforering (massor av små små hål i lamellen), matchande lister samt en mörkblå stege som kontrast. Mycket snyggt !!

Läs mer om Persienner på företagets hemsida

KD Solskydd AB
Hemsida: https://kdsolskydd.se/

KD Solskydd AB

KD Solskydd AB är en leverantör och tillverkare av solskyddsprodukter från Nordic Light som plisségardiner, lamellgardiner, persienner och alla typer av markiser. Vi är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet i ryggen och vi finns i värmländska Degerfors. Här producerar vi tusentals markiser och persienner varje år på en yta av 3000 kvm

Vår omsättning ligger runt 50-60 miljoner med en personalstab runt 25-50 personer beroende på säsong. Med kvalité och leveranssäkerhet som mål har vi en av de modernaste produktionslinjerna i branschen och vi jobbar kontinuerligt med ytterligare förbättringar.

Egna Sökord:
Fasadpersienner, Lamellgardiner, Markiser, Solskydd, Solskyddsprodukter, Persienner, Plisségardiner, Screen, Somfy,