Edsby Persienner AB > Persienner

Persienner

Persienner är en viktig inredningsdetalj, Edsby Persienner AB i Gävleborg kan erbjuda dig mer 60 kulörer som kombinerar insynsskydd, ljusreglering, solskydd och färgbalans i rummet.


Den tid är förbi då persienner bara fanns i vitt eller beige. Vi kan erbjuda dig mer 60 kulörer för att matcha din inredning. Persiennen har blivit en viktig inredningsdetalj som kombinerar insynsskydd, ljusreglering, solskydd och färgbalans i rummet. När du byter tapeter, gardiner eller på annat sätt vill förändra ditt rum, skall du självfallet även byta persienner med färger i harmoni.

Läs mer om Persienner på företagets hemsida

Edsby Persienner AB
Hemsida: www.edsbypersienner.se

Edsby Persienner AB

Edsby Persienner AB är grossist och tillverkare av solskydd och solskyddsprodukter såsom persienner, markiser, rullgardiner och mörkrumsridåer. Vårt när område är Edsbyn, Bollnäs, Hudiksvall och Söderhamn. Huvudleverantör av Persienner Till Svenska fönsterproduktion i Edsbyn.

Vi använder Turnils AB som vår material leverantör för vår tillverkning av markiser. Egen syavdelning för markisvävar där vår största duk leverantör är Sandatex och Dixon. Egen tillverkning av Persienner, med material från Turnils AB och Persiennmaterial HB. Vi utrustar även våra markiser med motorer och automation (sol- & vindvakt) från Somfy AB.

Grossisttillverkning av persienner typ Roulette, till de flesta fönstermodeller Svenska fönster saluför. Vi har egen tillverkning av rullgardiner. Stor erfarenhet av stora solskyddsanläggningar och mörkrums anläggningar i t.ex. skolor, sjukhus, kontor etc.