Armstrong World Industries AB > Plastgolv

Plastgolv

Maximalt slitstarka plastgolv från Amstrong World Industries i fascinerande designer och färger som kräver minimalt underhåll.


De homogena och heterogena produkterna presenteras sedan jan 2005 gemensamt i den nya kollektionen plastgolv från Amstrong DLW. Alla produkter i kollektionen är försedda med en mycket motståndskraftig PUR-beläggning.

DLW VINYL-GOLV - Maximal slitstyrka och minimalt underhåll: Golven i DLW-vinyl finns i fascinerande designer och färger, och har samtidigt utmärkta kvalitetsegenskaper och ett extra skydd i form av PUR Eco System-beläggningen. Kollektionen omfattar homogena och heterogena golvbeläggningar för i det närmaste alla tänkbara användningsområden.

Armstrong World Industries AB i Holmsund har tillverkat plastgolv sedan 1949 och ingår sedan 1997 i Armstrong-koncernen. Holmsundanläggningen tillverkar plastgolv för offentlig och privat miljö och är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 9002, 14001 samt AFS 2001:1.

Fabriken är EMAS-registrerad enligt EU:s miljöstyrnings- och miljörevisonsordning. Linoleum är Svanen-märkt. Företagets golvprodukter säljs genom återförsäljare i hela landet.

Läs mer om Plastgolv på företagets hemsida

Armstrong World Industries AB
Hemsida: www.armstrong.se

Armstrong World Industries AB

Armstrong World Industries AB är en golvtillverkare och leverantör av bl a plastgolv, linoleumgolv, textilgolv i nålfilt vinylgolv och designgolv för offentliga miljöer.

Armstrong World Industries AB i Holmsund har tillverkat plastgolv sedan 1949 och ingår sedan 1997 i Armstrong-koncernen. Holmsundanläggningen tillverkar plastgolv för offentlig och privat miljö och är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 9002, 14001 samt AFS 2001:1. Fabriken är EMAS-registrerad enligt EU:s miljöstyrnings- och miljörevisonsordning. Linoleum är Svanen-märkt. Företagets golvprodukter säljs genom återförsäljare i hela landet.