AB Blidsbergs Mekaniska Verkstad > Plåthallar

Plåthallar

Blidsbergs Mekaniska AB är tillverkare av prefabricerade plåthallar där större delen av hallen byggs på fabriken. Våra hallar kommer i färdiga moduler och är lätta att montera.


I våra standard hallar ingår alltid en port. Du kan själv välja att lägga till olika utföranden. Fler portar, gångdörr, fönster, ljusinsläpp och färger.

Blidsbergs Mekaniska
tillverkar gedigna kvalitetsprodukter för yttre miljö. Våra cykelställ, cykelgarage, pollare - både för cyklar och avstängning - och mattpiskställ hittar du runt om i hela Norden.

Med fokus på form och funktion skapas här produkter som håller riktigt länge.

Läs mer om Plåthallar på företagets hemsida

AB Blidsbergs Mekaniska Verkstad
Hemsida: www.blidsbergs.se

AB Blidsbergs Mekaniska Verkstad

Blidsbergs Mekaniska AB är tillverkare av monteringsfärdiga cykelställ, cykelgarage, cykeltak, pergolor, piskställ, pollare och plåthallar. De tillverkar även möbler för utomhusmiljö och papperskorgar.

Företaget är stolta över att kunna föra den tradition vidare som startades redan 1946. Tack vare målmedvetna satsningar och många erfarna medarbetare har deras familjeföretag stora utvecklingsmöjligheter. I dagsläget är de ett etablerat företag helt inriktat på hållbara produkter för utomhusmiljö.

Med fokus på form och funktion skapas här produkter som står emot och håller för vårt tuffa nordiska klimat.