Hagmans Tak Sverige AB > Plåttak/Fasad

Plåttak/Fasad

Hagmans tak AB utför takmålningar och plåtarbeten av alla slag, målning av plåttak samt vattenblästring.

Tillsammans med utvalda samarbetspartners och underentreprenörer har vi kapacitet och kunskap för att utföra takmålningar och plåtarbeten av alla slag, målning av plåttak samt vattenblästring.

Förläng takets livslängd
Ett plåttak med rostfläckar är oroväckande. Med en målning förlänger du livslängden, skyddar plåten och höjer värdet på fastigheten. Vi har gedigen utbildning och lång erfarenhet, vilket gör att vi kan garantera hög kvalitet och service.

Läs mer om Plåttak/Fasad på företagets hemsida

Hagmans Tak Sverige AB
Hemsida: www.hagmanstak.se

Hagmans Tak Sverige AB

Hagmans Tak Öst AB är en takentreprenör i Motala. Vi utför takarbeten och har arbetat med tätskikt på låglutande yttertak i över 50 år. Verksam i Motala, Linköping, Norrköping, Mjölby, Askersund med omnejd.

Det som utmärker oss är bland annat att vi finns lokalt representerade över hela Sverige och att vi använder vår egen personal. Alla våra takmontörer är rutinerade yrkesmän som med vakna ögon och gedigna erfarenheter löser problem för fastighetsägare och förvaltare. Vi är noga med att i alla lägen måna om deras arbetsmiljö och säkerhet. I koncernen har vi också egen tillverkning.

Vi har direktkontakt med våra kunder vilket innebär att vi finns med hela vägen; från bedömning av taket, underlag för anbud till slutförandet av entreprenaden.

I och med att vi lämnar långa garantier så ansvarar vi också för omsorgen av era tak under många år framöver. Många av våra kunder väljer även att teckna serviceavtal med oss vilket innebär att vi övertar det löpande underhållet samtidigt som garantitiden förlängs.

Alla de bolag som ingår i koncernen arbetar också aktivt med miljö- och kvalitetsfrågor.