Starka Betongindustrier KB > Plattor

Plattor

Siena®-sortimentet från Starka Betongindustrier innehåller stenar och utomhusplattor i många olika format som är lätta att kombinera med varandra i spännande mönster.


Hemligheten är att samtliga stenar bygger på en och samma modulstorlek - 350 mm. Den här helplattan har sedan delats ner halvor, fjärdedelar och så vidare. Den har även förstorats uppåt till den idag största plattan på 700 x 700 mm. Siena® finns i tjocklekar från 40 - 150 mm.

Inspirationen till Siena® -sortimentet kommer från staden Siena vars världsberömda torg är täckt av marktegel.

Vi har även en mängd andra plattor i vårt sortiment, till exempel Bradstone, Exklusiv struktur, Släta plattor, frilagda plattor. På vår hemsida hittar du det kompletta sortimentet!

Läs mer om Plattor på företagets hemsida

Starka Betongindustrier KB
Hemsida: www.starka.se

Starka Betongindustrier KB

Starka Betongindustrier är tillverkare och leverantör av bland annat: byasten, markbetong, betongplattor, trädgårdsplattor, marksten, trädgårdsmurar med mera. Välj bland de största varumärkena: Byasten, Bradstone, Stackstone, Siena m fl.

Starka är ett självständigt privatägt företag som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter inom vida tillämpningsområden för bygg och anläggningsverksamhet.

Starka har specialistkompetens och moderna resurser för utveckling och tillverkning av produkter för markbeläggning, betongelement, VA-system och fabriksbetong.

Service, Kvalitet, Nytänkande i Betong! Kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet!
Starka Betongindustrier strävar efter att erbjuda det bästa alternativet på marknaden.