R. Ardbo Golv AB > Plynyl

Plynyl

Plynyl är ett vinylgolv från Ardbo Golv AB som ger unika möjligheter jämfört med traditionella golv. Variationerna är många och finns både som platta, matta, väggbeklädnad och möbeltyg.


Plynyl tillverkas till största del i USA av det New York-baserade företaget Chilewich.

Bakgrund & historia
Textildesignern Sandy Chilewich och hennes man arkitekten Joe Sultan kombinerar sina intressen av färg och fibrer med kunskaper inom tillverkning för att skapa nya användningsområden för textil. Plynyl introducerades 2001 och är en av dessa innovativa produkter. Plynyl finns som matta & platta, men även för vägg och möbelbeklädnad.

Det New York-baserade företaget Chilewich har Green Label Plus certifiering som innebär att Plynyl uppfyller eller överträffar branschens normer för VOC-utsläpp. Se mer på ardbogolv.se och skapa något riktigt unikt!

Läs mer om Plynyl på företagets hemsida

R. Ardbo Golv AB
Hemsida: www.ardbogolv.se

R. Ardbo Golv AB

Ardbo Golv AB är en tillverkare och leverantör av textilgolv, trägolv, korkgolv, vinylgolv mm, med återförsäljare över hela Sverige.

Ardbo Golv AB har i över trettiofem år erbjudit ett modernt utbud av golv. Eftersom vi samarbetar med flera av Europas främsta designers och tillverkare av heltäckningsmattor, textilplattor och Wicanders korkgolv kan vi visa upp en mängd olika kollektioner för alla behov.