Allaway-CDS Centraldammsugare AB > PM-Serien

PM-Serien

Allaway-CDS är leverantör av centraldammsugare. PM-serien är en tyst, kompakt centraldammsugare med god effekt.


Nybyggda hus har ofta ont om biutrymmen. Därför har Allaway tagit fram PM-serien, som erbjuder tysta, kompakta centralenheter med god effekt. PM-modellerna monteras på en väggställning, som kan fällas in i väggen för helt osynlig rördragning. Kapslingsklassen är IPx4, vilket är godkänt för montering i våtrum. Man kan alltså placera centralenheten var som helst i bostaden.

PM 30 har kapacitet för upp till 35 meters rörlängd och räcker till för de flesta hus. Om rörsystemet är längre än så finns även PM 40 som klarar 45 meters rörlängd. Båda modellerna har mycket låg ljudnivå och kan därför sitta centralt i huset. Förberedda för start i sugdosa eller i handtaget. Naturligtvis finns även adapterkit för dammpåse till PM-modellerna.

Läs mer om PM-Serien på företagets hemsida

Allaway-CDS Centraldammsugare AB
Hemsida: www.allaway.se

Allaway-CDS Centraldammsugare AB

Allaway är leverantör av centraldammsugare för små och stora miljöer såsom bostäder, kontor, villor och även lättare industri.

CDS centraldammsugare AB startades redan 1984 som första aktör på marknaden centraldammsugare för egna hem, och har sedan dess varit generalagent för varumärket Allaway. Företaget ingår idag som helägt dotterbolag i den finska Allawaykoncernen med säte i Jyväskylä, Finland. Allaway Oy ägs av det tyska bolaget Top Air AG.

Återförsäljare och serviceställen finns med god geografisk täckning från norr till söder.

Produkter:
Allaway 1-fas centraldammsugare för villor, radhus, daghem, mindre kontor och lättare industri. Dammsugare och tillbehör designade för absolut högsta finishkrav.

För större komersiella miljöer finns 3-fas system, Manta serien.

BA-serien är det naturliga valet för placering i biutrymmen, t ex i källaren. PM-serien kan placeras i stort sett var som helst i huset.

Tillbehör:
Dammsugarpåsar, Dammsugarreservdelar, Dammsugarslangar, Föravskiljare, Stoftavskiljare Dammsugarmunstycke