Starka Betongindustrier KB > Poolsten

Poolsten

Med poolsten från Starka Betongindustrier får poolen tilltalande och tålig inramning. En poolsarg i våtgjuten betong är optimal eftersom den varken blir murken eller rostig.


Med en unik tillverkningsmetod producerar vi vår poolsten med en sandstensliknande överyta, som är mjuk att gå på och ändå ger ett bra halkskydd. Vårt poolstenssortiment består av helplatta, hörnplatta (för både invändiga och utvändiga hörn) samt radiesten. I sortimentet finns även en komplett sats, med helplattor och hörn, som passar de traditionella 4x8-poolerna.

Poolstenen finns i tre mjuka färger: ljusgrå, atumn silver och wethered limestone. Färgerna finns att se på vår hemsida.

Poolsten är en handtillverkad produkt och därför kan höjdskillnader förekomma.

Läs mer om Poolsten på företagets hemsida

Starka Betongindustrier KB
Hemsida: www.starka.se

Starka Betongindustrier KB

Starka Betongindustrier är tillverkare och leverantör av bland annat: byasten, markbetong, betongplattor, trädgårdsplattor, marksten, trädgårdsmurar med mera. Välj bland de största varumärkena: Byasten, Bradstone, Stackstone, Siena m fl.

Starka är ett självständigt privatägt företag som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter inom vida tillämpningsområden för bygg och anläggningsverksamhet.

Starka har specialistkompetens och moderna resurser för utveckling och tillverkning av produkter för markbeläggning, betongelement, VA-system och fabriksbetong.

Service, Kvalitet, Nytänkande i Betong! Kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet!
Starka Betongindustrier strävar efter att erbjuda det bästa alternativet på marknaden.