Garageportexperten Sverige AB > Port- och grindöppnare

Port- och grindöppnare

Är porten försedd med fjärrstyrd portöppnare kör du tryggt och bekvämt in i garaget utan att kliva ur bilen. Med portöppnare behöver du aldrig böja rygg för att öppna och stänga porten.


Ungefär 70 procent av alla portar som vi installerar förses dessutom med portöppnare. Inte så konstigt egentligen. Idag handlar det inte om lyx, utan om vardaglig bekvämlighet.

Väljer du att också ha en fjärrstyrd grind har vi lösningar så att du kan öppna både den och din garageport med samma fjärrkontroll.

Läs mer om Port- och grindöppnare på företagets hemsida

Garageportexperten Sverige AB
Hemsida: http://track.adform.net/C/?bn=371424

Garageportexperten Sverige AB

Garageportexperten erbjuder försäljning, service, montering, besiktning av garageportar, industriportar och ytterdörrar.

Idag erbjuder vi garageportar till hela landet med utgångspunkt från utställningar på 31 orter från Kiruna i norr till Malmö i söder. På våra utställningar kan du se och prova den nya generationen säkra garageportar från de stora, kända leverantörerna!
Mer information om närmaste utställning får du genom att klicka på kartan längst ned till höger.

Sedan starten 1997 har vi sålt och monterat över 100000 portar till villor, hyreshus och bostadsrättsföreningar. Hos oss hittar du garageportar, industriportar, ytterdörrar och grindöppnare.
Kontakta oss så får du all den hjälp du behöver.