EAB > Portar

Portar

Portar och industriportar från EAB AB har alltid varit kända för hög kvalitet och hållbarhet.

Vi har en robust konstruktion med få rörliga delar, vilket minskar behovet av underhåll och service. Vår 5-årsgaranti är ett bevis för att vi håller det vi lovar.

Frihet i design
Idag är EAB:s portar även kända för de möjligheter som stålet, vår kunskap och flexibla produktion ger. Stora glaspartier, valfri kulör och en väl anpassad eldrift. Vi kan med andra ord skapa en helt unik port utifrån de tankar och idéer du har. Detta tack vare att vi inte jobbar med serietillverkade portar. Vi producerar en port i taget – även om du vill ha flera av samma sort. Vår kunskap kring stål gör att vi också kan hjälpa dig med nödvändiga kringarbeten i själva portöppningen.

Besök vårt Galleri eller till vårt övriga sortiment av industriportar såsom, vikportar, slagportar, skjutportar, dörrar, branddörrar och fönster genom att klicka på länken nedan.

Läs mer om Portar på företagets hemsida

EAB
Hemsida: http://www.eab.se

EAB

EAB AB har tillverkning och försäljning av lagerinredningar, industriportar, och olika stålbyggnader och hallbyggnader såsom
t ex stålhallar.

EAB erbjuder ett av marknadens mest kompletta program för rationell och effektiv materialhantering. Här finns produkter för pallhantering, långgodshantering och smågodshantering.

EABs portar har alltid varit kända för dess höga kvalitet och hållbarhet. Vi har valt en robust konstruktion med få rörliga delar, vilket gör att det även blir ett minimalt behov av underhåll och service. Vår 10-årsgaranti är ett bevis för att vi håller det vi lovar.

EABs Stålbyggnader omfattar allt från stålbyggnader, entresoler och kranbanor till övrigt byggnadssmide såsom ingjutningsgods, trappor, räcken och maskinstativ.

Hallar, Portar, Slagportar, Skjutportar, Vikportar, Termoportar, Portautomatik, Branddörrar, Gångdörrar, Entrépartier, Glaspartier, Slaggrindar.