Tf i Osby AB > Portar

Portar

TF-Clopay och Slagportar

Våra garageportar finns i en mängd variationer och med olika påläggningar. Är utrymmet begränsat så rekomenderar vi våra rullportar.

Varför välja en Clopay takskjutport?
Inte för inte är Clopay världens största tillverkare av takskjutportar. Portarna är tidlöst vackra, prisvärda och inte minst säkra. Samtliga detaljer som tillhör porten har 10 års garanti. Clopay har eget testcenter där portarna testas under extrema förhållanden. Utöver ett brett standardsortiment kan vi även erbjuda skräddarsydda lösningar upp till bredd 6100 mm och höjd 3660 mm.

Samtliga modeller levereras alltid som standard enligt följande:
Varmförzinkade torsionsfjädrar, rostskyddad i tre steg (varmförzinkad, grundprimer och toppfärg), unik patenterad snabbfjäderspännare som gör arbetet snabbt och säkert, glasade sektioner med 2-glas isoler klar (gäller modell 4300F, 4300S, 4300L samt Coachmen SQ23), vitmålad som standard – välj bland 15000 kulörer som tillval, levereras alltid komplett med dubbelskena, tätningslister och samtliga monteringsdetaljer, fallskydd för högsta säkerhet (hindrar porten från att falla ned vid eventuellt vajerbrott, handtag låscylinder med två nycklar vid leverans av port utan portautomatik.

Läs mer om Portar på företagets hemsida

Tf i Osby AB
Hemsida: www.osbydorren.com

Tf i Osby AB

Osbydörren, har genom en samlad erfarenhet av drygt 100 år, ett gediget kunnande om dörrar.
Vår tillverkning är ett hantverk enligt gammal tradition i egen fabrik i Osby. En dörr skall vara en investering på lång sikt.