Storstadens Lås HB > Porttelefoner

Porttelefoner

Storstadens Lås i Stockholm erbjuder försäljning och installation av porttelefoner.


Vi är specialister på Bewator porttelefoner

Att kunna låsa sin entré för obehöriga är ett vanligt krav i de flesta företag och bostadsfastigheter. Samtidigt måste man enkelt och bekvämt kunna släppa in besökare, anställda och hyresgäster. Den enklaste och effektivaste lösningen är att satsa på ett modernt porttelefonsystem. Bewator porttelefonprogram består av tre system; Bewatel, Telecode,och Bewacom. Tillsammans tillgodoser de alla behov.

Bewatel är det lilla systemet för en till fyra anknytningar. Telecode är porttelefonen som ansluts till telenätet. Företag med egen telefonväxel väljer Bewacom.

Bewator porttelefoner är designade för att kunna smälta in och tåla de flesta miljöer. De är robusta i sitt utförande, med gjuten metallkapsling och tryckknappar i rostfritt stål. Vill du hellre ha porttelefonen infälld i fasaden kompletterar du bara med en infällningslåda. Porttelefonerna har knappsatser med bakgrundsbelysning vilket är en fördel i mörka trapphus och svagt upplysta entreér.

Storstadens Lås har agerat på marknaden sedan 1991. Verksamheten omfattar projektering, service, installation och försäljning av lås, låsystem, larm, porttelefoner, passersystem, utrymningsprodukter och säkerhetsprodukter mm till företag, bostadsrättsföreningar samt till privatpersoner. Detta kan omfatta kopiering av nycklar till kompletta installationer av passagesystem. Vårt arbetsområde täcker Stor-Stockholm med omnejd och i vissa fall övriga Sverige har vi fått erfara efter mer än 20 år i branchen...

Läs mer om Porttelefoner på företagets hemsida

Storstadens Lås HB
Hemsida: www.storstadenslas.se

Storstadens Lås HB

Storstadens Lås är ett låsföretag i Stockholm som bl a arbetar med inbrottsskydd, larminstallation, passersystem, utrymningsprodukter samt försäljning och installation av dessa.

Storstadens Lås har agerat på marknaden sedan 1991. Verksamheten omfattar projektering, service, installation och försäljning av lås, låsystem, larm, inbrottsskydd, passersystem, utrymningsprodukter och säkerhetsprodukter mm till företag, bostadsrättsföreningar samt till privatpersoner. Detta kan omfatta kopiering av nycklar till kompletta installationer av passagesystem. Vårt arbetsområde täcker Stor-Stockholm med omnejd och i vissa fall övriga Sverige har vi fått erfara efter mer än 20 år i branchen...

Vi arbetar för att göra våra kunder nöjda, samt också motsvara försäkringsbolagens och stöldskyddsföreningens krav, och hitta en funktionslösning som tillgodoser alla partners mål.