Låspunkten AB > Porttelefoni

Porttelefoni

Låspunkten AB i Sundbyberg har installation av porttelefoner både till enskilda användare och till företag och bostadsrättsföreningar.


Porttelefoner för alla slags portar

De flesta företag och bostadsfastigheter har låsta entréer för obehöriga personer samtidigt som man smidigt önskar släppa in behöriga personer. Låspunkten installerar porttelefon både till enskilda användare och till företag och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder både enkla och avancerade system. Du kan få din porttelefon monterat trådbunden alternativt kan den kopplas mot företagsväxeln eller till en egen telefonlinje då den kan programmeras att ringa vilket telefon nummer man önskar, då du enkelt kan släppa in din gäst med en knapptryckning på telefonen. Finns även porttelefoner med inbyggd kamera så du ser vem du släpper in eller om din gäst är ensam.

Läs mer om Porttelefoni på företagets hemsida

Låspunkten AB
Hemsida: www.laspunkten.se

Låspunkten AB

Låspunkten AB arbetar med projektering och installation av lås, larm och passagesystem, nyckeltillverkning, försäljning av värdeskåp, kassaskåp, dokumentskåp, vapenskåp och nyckelskåp, svets och smide, med egen tillverkning av galler och gallergrindar, säkerhetsdörrar samt svetsförstärkningar, låsöppningar, billås i Stockholm, Uppsala, Alunda, Hallstavik och Norrtälje med omnejd.

Våra kunder är i huvudsak fastighetsbolag, fastighetsförvaltare och andra företag.

Vi ingår i SLR Sveriges Låssmedsmästares riksförbund och är auktoriserad låssmed. Vi är även med i SLR Södra som är en lokal förening till SLR.