Orresta Dörr AB > Produktblad (PDF)

Produktblad (PDF)

Här kan du ladda hem produktblad för produkter som trädörrar och glaspartier mm som PDF. För att kunna läsa PDF-filerna krävs programmet Acrobat Reader.

Dörrar både avskiljer och förbinder. Den stängda dörren är tyst, men dess färg och form kan ge en antydan om vad som finns bakom.

I Orrspelsserien finns dörrar som hjälper dig att skapa den karaktär och den atmosfär, som du söker för att ge ett rum en personlig prägel. Det finns lättplacerade mönster som kan ge en förstärkning av karaktären hos en miljö och det finns även mer avancerade och uttrycksfulla mönster.

Läs mer om Produktblad (PDF) på företagets hemsida

Orresta Dörr AB
Hemsida: www.orrestadorr.se

Orresta Dörr AB

Orresta Dörr tillverkar designade trädörrar, fanerade trädörrar, trädörrar med dold karm, säkerhetsdörrar av trä, glaspartier av trä, mm

Fabriken ligger strax utanför Västerås med ca 30 anställda. Orresta Dörr är en medelstor dörrtillverkare, vilket ger en god flexibilitet vid specialtillverkning. Samtidigt som det finns tillräckliga resurser för större uppdrag. Ambitionen är att ge arkitekter och inredare möjlighet att ta steget utanför standardlösningens ram utan att fördyra ett projekt intill omöjlighet. Specialtillverkningen är idag lika omfattande som standard och dessutom i ständig utveckling.

Innerdörrar, Träinnerdörrar, Dörrar i trä, Innerdörrar i trä.