Din Takläggare > Produkten Derbigum

Produkten Derbigum

Takläggning med Derbigum, kontakta Din Takläggare i Arvika

Derbigum behåller sin smidighet även vid stark kyla och flyter inte vid höga temperaturer. APP-asfalten är resistent mot UV-strålning och behöver därför ingen skyddsbeläggning. Detta faktum underlättar underhållet betydligt, då det inte finns något granulat eller skiffer som täpper till takbrunnar, och takytan är ständigt skyddad.

Derbigum uppfyller kraven för klass T takläggning enligt NT Brand 006.

Derbigum SP´s produktionssystem är certifierat enligt ISO 9002 och produktionsavdelningen har miljöcertifiering ISO 14001 och EMAS. I tillägg till dessa internationella krav så har även Imperbel Group utvecklat ett unikt miljösystem där 100% av tillverkningsspillet kan återanvänds och även förbrukade tak samt spill vid läggningen kan fullt återanvändas i tillverkningen.

Läs mer om Produkten Derbigum på företagets hemsida

Din Takläggare

Din Takläggare i Arvika arbetar med taklist för lutande tak och taktäckning och lägger Täta Tak med Derbigum i Värmland och Dalsland. Väldigt många fastighetsägare och förvaltare här vet redan var de får bekymmersfria tak som både håller extremt länge och har högsta brandklass. Nu dessutom med 10+5 års förbetald garanti!