Akzo Nobel Decorative Coatings AB > Professional Snickeri 40

Professional Snickeri 40

Nordsjö Professional Snickeri 40 är en vattenburen, halvblank snickerifärg avsedd för målning inomhus på köksluckor, dörrar, karmar, socklar, lister m.m.

Den är även lämplig till rostskyddsgrundade plåt och ståldetaljer inomhus. Den låga tendensen till klibb gör den även mycket lämplig för målning inuti exempelvis köksskåp. Professional Snickeri 40 ger en vältäckande yta med mycket goda färgfilmstekniska egenskaper, vilket gör ytan tvättålig och tålig mot påfrestningar samt att färgfilmen inte gulnar med åldern.

Professional Snickeri uppfyller även kraven för miljömärkningarna Svanen och EU Ecolabel.

Professional Snickeri finns i glanserna 15, 40 och 80.

Läs mer om Professional Snickeri 40 på företagets hemsida

Akzo Nobel Decorative Coatings AB
Hemsida: http://www.nordsjoprofessional.se/

Akzo Nobel Decorative Coatings AB

Nordsjö, som är en del av Akzo Nobel koncernen, är en av Nordens största färgtillverkare. Nordsjö har ett komplett sortiment av färg och färgnära produkter för målning både inomhus och utomhus. Så långt det är tekniskt möjligt utan att färgens skyddande egenskaper går förlorade, är Nordsjös produkter vattenburna. Nordsjö lanserade hösten 2010 Sveriges första spackel märkt med miljömärkningen Svanen. Inför våren 2014 lanserade Nordsjö ett nytt sortiment, Nordsjö Professional, speciellt utvecklat för proffsmålare.

Här kan du se ett urval av vårt sortiment, besök gärna Nordsjös hemsida för att se hela sortimentet http://proffs.nordsjo.se/