TJ Akustiktak AB > Projektering

Projektering

Våra tjänster inom akustiktak och specialmontage

Med åren har vi lyckats bygga upp en unik kompetens inom undertak, akustiktak och specialmontage. Vi vårdar vår erfarenhet men följer med i utvecklingen med framtiden i tankarna. Varje år lanseras ny teknologi och nya produkter, något som vi tar till oss och tillämpar i vårt arbete. Med vår hjälp kan din vision bli byggd! När du anlitar TJ-Akustiktak får du inte bara tillgång till några av branschens mest kompetenta hantverkare och montörer. Som en del av Montako-gruppen har vi även medarbetare med expertis inom flera olika områden. Vårt arbetslag kan bistå dig med både rådgivning och detaljerade skisser och ritningar. Vi kan utan problem leda ett helt projekt från början till slut eller ansvara för en specifik del av ett projekt. Genom vårt breda kontaktnät kan vi även lösa projekt med unika effekter inom ljus, ljud, material och avancerad geometri. Vårt nära arbete med våra samarbetspartners tillåter oss att skräddarsy projekt så att de passar just dina krav och önskemål.

Läs mer om Projektering på företagets hemsida

TJ Akustiktak AB
Hemsida: www.tj-akustiktak.se

TJ Akustiktak AB

TJ Akustiktak AB i Växjö arbetar med entreprenad inom akustikarbete, undertaksarbete, installationsgolv och bullerdämpning mm. Företaget är verksamt i Sydöstra Sverige,

Vi arbetar med alla i branschen förekommande fabrikat och material. Vi jobbar efter hög kvalitét, rätt material och rätt tid. Företaget startades 1996 i Växjö och är specialicerat på undertak. Vi har idag 13 anställda och tillsammans har de många års erfarenhet. Med utgångspunkter i Växjö och Karlskrona verkar vi i stora delar av sydöstra Sverige.