Pekuma AB > PU-Pollare

PU-Pollare

Denna PU-Pollare från Pekuma AB är i princip helt omöjlig att ta sönder. Vi har själva gjort tester med egen bil där vi helt enkelt kört över pollaren gång på gång.


Denna pollare finns idag i 2 storlekar. En som är 45cm lång och en som är 78cm lång. Diametern är 8cm på båda storlekarna. Den finns idag i tre färger; vit, svart och orange.

Pollarna kan tas fram i andra färger om det finns tillräckligt stort intresse, säg bara till om ni vill ha den i en annan färg så skall vi undersöka möjligheterna!

Den orangea är tänkt att användas vid lite längre trafikomläggningar, men kan givetvis användas vid avsmalningar, parkeringsplatser m.m.

Den vita är tänkt att användas vid avsmalningar, refuger, och som övriga markeringar mellan t ex gångbana och väg eller katastroföverfarter på motorvägar m.m. m.m..

Om ni vill så kommer vi gärna till er och visar upp dem för er, då kan ni själva få testa att köra över dem ett par gånger så ni får se hur de fungerar.

Vi har själva testat att köra över dem med både personbil och hjullastare... Titta på filmen nedan om ni vill se hur det gick!

Läs mer om PU-Pollare på företagets hemsida

Pekuma AB
Hemsida: www.pekuma.se

Pekuma AB

Pekuma AB har tillverkning och försäljning av trafikprodukter och vägprodukter. Vi är en leverantör av pollare där
plastpollare och träpollare är de vanligaste och säljer även brunnsbetäckningar såsom t ex
dagvattenbrunnsbetäckningar.

Vi har som mål att ta fram nya produkter som alla genomsyras av nytänkande, enkelhet, hög kvalité och en god funktion.

Betäckningar, Aktiva skyltar, Trafikskyltar, Vikbara skyltrör