Norgips Svenska AB > Puts & Spackel

Puts & Spackel

Norgips Svenska AB är leverantör av gipslim, gipsbruk och spackelmassa av hög kvalitet.

Spacklingen är en viktig del av väggens konstruktion, vid sidan av att vara en förutsättning för en perfekt yta. Norgips spackelmassor bidrar till god styrka och styvhet i väggen. Spackelmassa är också en förutsättning för korrekta brand– och ljudegenskaper. Norgips spackelprodukter är speciellt utvecklade för att ge den perfekta ytan och bidra till hela konstruktionens egenskaper. De är oerhört lätta att jobba med och alla lätta att slipa. Därför bidrar de även till effektivitet, ergonomi och bättre totalekonomi.

Läs mer om Puts & Spackel på företagets hemsida

Norgips Svenska AB
Hemsida: www.norgips.se

Norgips Svenska AB

Norgips är en av de ledande leverantörerna av gipsskivor, byggskivor, brandskivor, våtrumsskivor, inspektionsluckor, stålprofiler och övrigt skivmaterial i Sverige och Norge. Norgips har mer än 40 års erfarenhet av tillverkning och konstruktioner av gipsskivor på den europeiska marknaden. Ett modernt, rationellt och miljömedvetet företag med hög servicenivå. En samarbetspartner som man kan lita på.

Norgips står inte bara för gipsskivor, utan också stålprofiler, spackelmassa, gipsbruk, gipsputs, inspektionsluckor, skruvar och olika verktyg - eller kort och gott: allt som gör arbetet lättare och mer effektivt. Våra produkter används ofta som ett brandskydd och för att hålla upp och skydda bärande konstruktioner.

Gipsskivor, brandskivor våtrumsskivor och andra byggskivor från Norgips Svenska AB i Örebro används bland annat till ytterväggar, träväggar, våtrum tak, bjälklag och till brandisolering. Se Norgips hemsida för mer information om användningsområden.

Kontakta Norgips Svenska AB i Örebro när ni söker leverantör av brandinklädnad, brandskivor, byggskivor, förstärkningsskenor, gipsbruk, gipslim, gipsskivelim, gipsskivor, golvskivor, inspektionsluckor, kartongklädda gipsskivor, skivmaterial, skruvfasta gipsskivor, spackel, stålprofiler, stålreglar, stålprofiler, våtrumsskivor, ytterväggsprofiler, ytskivor, öppningsskenor.