Häfla Bruks AB > Räcken

Räcken

Häfla Bruks modulräckessystem täcker alla behov. Förutom modulräcken, som du bygger precis som du vill ha det från början till slut, konstruerar och tillverkar vi specialräcken.

Häfla Bruk har ett brett sortiment och bland produkterna hittar du bland annat räcken. Förutom modulräcken, som du bygger precis som du vill ha det från början till slut, konstruerar och tillverkar vi specialräcken.

Det är du och ditt val som styr produktionen. Vill du ha ett industriräcke eller ett barnsäkert räcke och ställs det extra höga krav på räckets beständighet?

Stormodulräcken
Stormodulräcken är ett räckessystem för kontinuerliga räcken som Du bygger precis som Du vill ha det från början till slut. Basen i systemet är ett sex meter långt räcke som kapas till önskad längd och skarvas med skruv eller lim. I systemet ingår även ändräcken, hörnräcken, hörnskarvar, grindar, sparklist och fästen. Stormodulräcket finns varmförzinkat i olika höjder. Alla delar finns på lager för snabb leverans.

Modulräcken
Modulräcken är ett system av räcken i fasta längder i kombinationsmöjligheter från 600 mm och uppåt. Modulräcken finns både som industriräcke och i barnsäkert utförande. Med hjälp av alla ingående komponenter, grindar, sparklist, fästen och skarvar kan du bygga ett räcke som passar Dina behov. Standardutförande är varmförzinkat.

Lätta att mäta och mängdberäkna
Häfla Bruks räckessystem tillverkas som färdiga moduler. De är enkla att montera och det behövs ingen svetsning på plats. Räckessystemens uppbyggnad av komponenter gör räcket flexibelt samt lätt att mängdberäkna. I den här broschyren kan du se exempel på räcken uppbyggda med Häfla Bruks standard-detaljer.

Specialräcken
I modern arkitektritat miljö har räcken liksom trappor och trapphus en viktig roll. Häfla Bruks AB konstruerar och tillverkar specialutföranden eller kundanpassar med utgångspunkt från vår standard. Tag kontakt med vårt konstruktionskontor för en rationell lösning på ditt räckesproblem.

Rostfritt när det ställs speciella krav
Häflas räcken kan även tillverkas i rostfritt där miljön ställer extra höga krav på räckets beständighet. Lägre underhållskostnader på lång sikt ger också god ekonomi.

Läs mer om Räcken på företagets hemsida

Häfla Bruks AB
Hemsida: www.hafla.se

Häfla Bruks AB

Häfla Bruks AB är en modern industrianläggning med tillverkning av stålprodukter till byggnadsindustrin. Exempel på detta är formatskuren gallerdurk, ståltrappor såsom t ex spiraltrappor, entréramper, varmförzinkade raka trappor, mm.

Häfla Bruk har en historia som sträcker sig tillbaka till år 1682 då landshövdingen Jacob Henriksson Flemming fick tillstånd att tillverka 300 skeppund smidbart järn vid Häfla Övre Bruk. Den ursprungliga hammarsmedjan var i drift i 242 år och finns i dag kvar som byggnadsminne.

Balkongräcken, Durk, Entrémattor, Entréramper, Förråd, Förrådsinredningar, Garageinredningar, Handikappramper, Inbrottsskydd, Kombitrappor, Lagerinredningar, Laserskärning, laserteknik, Maskinskydd, Modulräcken, Plåtbearbetning, Plåtvaror, Raka trappor, Ramper, Räcken, Staket, Stegar, Sträckmetall, Stängsel, Takavvattning, Torkmattor, Trappräcken, Trädgårdsmöbler, Utrymningstrappor, Varmförzinkning, Verkstadsinredningar, Vindeltrappor,