Grad-In AB > Radiatorer

Radiatorer

Radik Premium_krajni

Våra radiatorer tillverkas med mottot made to last, vilket genomsyrar produktionen. Designen och materialet är noga utvalt för att optimera funktion och samtidigt ge rummet en stilren känsla. Artiklarna går igenom hårda tester förenligt med EN 442-standarden innan de går från fabrik, i förhållanden som går bortom normalt användande. Våra Clean- och Hygien-serier pressas ännu lite längre för att kunna klara tuffa miljöer som sjukhus och skolor. Alla radiatorer är CE-märkta. Även förpackningen för radiatorn är noga genomtänkt; man kan utan problem montera radiatorn på den tilltänkta platsen med plastförpackningen på, vilket skyddar mot eventuella färgstänk och andra yttre föroreningar som kan tillkomma i byggnadsmiljöer. Radiatorn går utmärkt att använda även i låg temperatur-värmesystem.

Läs mer om Radiatorer på företagets hemsida

Grad-In AB
Hemsida: www.grad-in.se

Grad-In AB

Grad-In AB i Varberg har sedan starten 1993 vuxit till en av landets största leverantörer av produkter för vattenburen värme. Från enskilda, lokala VVS-installatörer till rikstäckande installatörfirmor och hustillverkare inom både Sverige och Norge, Grad-In AB levererar värme till såväl hus och lägenhetskomplex som museum och kontorsbyggnader.

Vårt huvudproduktsortiment består av panelradiatorer, konvektorer, samt design- och badrumsradiatorer som vi direkt-importerar från tillverkaren Korado a.s. och dess dotterbolag Licon s.r.o. i Tjeckien. Genom denna direktimport kan vi minimera både kostnad och ledtid för våra kunder. Korado a.s. har en av Europas mest moderna radiatorfabriker och vi på Grad-In har exklusivitet i Sverige och Norge avseende samtliga produkter inom Korado a.s. koncernen.

Vi lagerhåller även tillbehör från en rad av leverantörer som IMI Hydronics, Danfoss och Sigarth.

Vill du veta vad för skräddarsydda lösningar vi kan erbjuda just Dig? Tala med vårt team idag!