Häfla Bruks AB > Raka Trappor

Raka Trappor

Varmförzinkade raka trappor, som kan anpassas till varje miljö, har tillverkats på Häfla Bruk i över 50 år.

Uppbyggnaden med ett brett urval av standarddetaljer gör att du kan få en snabb leverans efter just dina önskemål.

Häfla Bruks raka trappor är i stor utsträckning byggda på standarddetaljer för att kunna hålla hög kapacitet. Varmförzinkning i egen anläggning, vägg-i-vägg med tillverkningen bidrar till snabba leveranser.

Du bestämmer hur du vill ha det. Ska det vara en trappa för industribruk eller en interiörtrappa och hur den ska se ut? Har du speciella önskemål på utförande hjälper våra experter till med lösning och projektering.

Anpassningsbara
Genom att kombinera olika steg- och räckestyper kan Häfla Bruks raka trappor enkelt anpassas till varje miljö.

Stål tål
Enklare kan det inte sägas. Det är också därför vi använder stål till våra trappor som klarar stora påfrestningar, är stryktåliga och ger minsta möjliga underhållskostnader.

Häfla Bruks raka trappor är varmförzinkade, ett säkert skydd mot korrosion. Den varmförzinkade ytan kan även målas från fabrik. Inomhustrappor levereras vanligen grundmålade eller färdigmålde i önskad kulör.

Vi hjälper dig hitta rätt trappa
Häfla bruk har många års erfarenhet när det gäller tillverkning av trappor för industri, utom- och inomhusbruk. Vi hjälper dig att hitta rätt trappa som dels motsvarar dina behov och önskemål, men som också svarar upp till de säkerhetskrav som myndigheterna ställer på trappor.

Läs mer om Raka Trappor på företagets hemsida

Häfla Bruks AB
Hemsida: www.hafla.se

Häfla Bruks AB

Häfla Bruks AB är en modern industrianläggning med tillverkning av stålprodukter till byggnadsindustrin. Exempel på detta är formatskuren gallerdurk, ståltrappor såsom t ex spiraltrappor, entréramper, varmförzinkade raka trappor, mm.

Häfla Bruk har en historia som sträcker sig tillbaka till år 1682 då landshövdingen Jacob Henriksson Flemming fick tillstånd att tillverka 300 skeppund smidbart järn vid Häfla Övre Bruk. Den ursprungliga hammarsmedjan var i drift i 242 år och finns i dag kvar som byggnadsminne.

Balkongräcken, Durk, Entrémattor, Entréramper, Förråd, Förrådsinredningar, Garageinredningar, Handikappramper, Inbrottsskydd, Kombitrappor, Lagerinredningar, Laserskärning, laserteknik, Maskinskydd, Modulräcken, Plåtbearbetning, Plåtvaror, Raka trappor, Ramper, Räcken, Staket, Stegar, Sträckmetall, Stängsel, Takavvattning, Torkmattor, Trappräcken, Trädgårdsmöbler, Utrymningstrappor, Varmförzinkning, Verkstadsinredningar, Vindeltrappor,