Reco Port AB > Reco Port

Reco Port

I RECO DUO har vi kombinerat det bästa av två världar. Du får en port stark som en rambyggd och med ett isolervärde som en sandwichbyggd port.

RECO DUO är resultatet av mångårig forskning och utveckling. I RECO DUO har vi kombinerat det bästa av två världar. Du får en port stark som en rambyggd och med ett isolervärde som en sandwichbyggd port.

I RECO DUO har vi brutit köldbryggan och RECO DUO är en underhållsfri "energiport". Som isolering används högkvalitativ miljövänlig styrencellplast. Porten speciallimmas, vilket borgar för absolut tät infästning utan luftfickor samt bästa möjliga stabilitet. Därtill är RECO DUO försedd med en galvaniserad hålprofilsram i dimensionen 50x50 mm där alla hårt ansträngda delar såsom t.ex. gångjärn är infästa.

Tjockleken på porten är 57 mm och den väl tilltagna isoleringen minskar behovet av uppvärmning och sparar energi under portens hela livslängd. Bredd och höjd på porten bestämmer Du själv.

RECO DUO är en trygg investering som betalar sig mångdubbelt både för användare och miljö. Konstruktion och design gör RECO DUO praktiskt taget underhållsfri.

Läs mer om Reco Port på företagets hemsida

Reco Port AB
Hemsida: www.recoport.se

Reco Port AB

RECO Port AB, beläget i Västergötland, tillverkar vikportar, skjutportar samt takskjutportar med snabba leveranser till återförsäljare och kunder över hela Skandinavien.

Genom företagets ägarbakgrund finns över 40 års erfarenhet av porttillverkning och alla portar är genom denna erfarenhet utvecklade för att ge lång livslängd och låg totalkostnad, även i tuffa miljöer.

Vi levererar till marknadsledande portföretag som säkerställer dygnet runt bemannad service av utbildade montörer och servicetekniker.