3M Svenska AB > Rengöring & Hygien

Rengöring & Hygien

3M är leverantör av rengöringsprodukter. Scotch-Brite™ rengöringsprodukter är kostnadsbesparande, hållbara och håller en hög prestanda.


Nya golvvårdsrondeller för snabb rengöring som ger skinande blanka golv. Multifunktionella dukar, skurnylon och svampar för skimrande hygieniska ytor. För professionella rengöringslösningar så använd 3M.

Läs mer om Rengöring & Hygien på företagets hemsida

3M Svenska AB

3M är leverantör som tillhandahåller entrémattor, halkskydd, produkter för golvunderhåll, rengöringsprodukter, golvvårdsrodeller, etc.

3M är ett globalt företag som omsätter 25 miljarder USD. Vi har 50 000 produkter och många framgångsrika varumärken i vår produktportfölj. Innovation är en hörnsten för 3M och det är den drivkraften tillsammans med vår kundfokusering som gör oss till en ledande leverantör av högkvalitativa produkter inom många olika marknadsområden världen över. Vår ambition är, och har alltid varit, att bidra med produkter som gör vardagen enklare.

Några av våra mest kända varumärken är Command™, Filtrete™, Littmann®, Nexcare™, Peltor®, Post-it®, Scotch®, Scotch-Brite™, Scotchlite™, Scotchprint® Graphics, Speedglas™ och Thinsulate™