Thermod AB > Ridåstrips

Ridåstrips

Ridåstrips

Användningsmöjligheterna är många — t ex temperaturspärr, avgränsning, stänkskydd för vätskor eller gnistskydd vid svetsning. Typ STANDARD används vid temperaturer från ± 0° C till +50° C. Typ POLAR används vid temeraturer från ± 0° C till –50° C.

Ridåstrips kan monteras i tillägg till befintliga dörrar och portar samt i dörr- och portlösa öppningar.

Thermod Ridåstrips som kompletterande temperaturspärr i dörrar och portar i kyl- och fryslager innebär att portarna kan hållas öppna längre stunder för person- och trucktrafik under intensiva abetspass.

Tillfälliga avgränsningar eller temperaturzoner kan lätt byggas upp med Thermod Ridåstrips. Stripsen bildar då vägg runt det aktuella utrymmet. Stripsen hänges omlott på skenan och fästes med skruvar. Genomsiktligheten ökar säkerheten för både person- och trucktrafik.

Läs mer om Ridåstrips på företagets hemsida

Thermod AB
Hemsida: www.thermod.se

Thermod AB

Thermod startade sin dörrtillverkning i början av 1970-talet i Arvika, Sverige. Basprodukten var då, som nu, dörrar tillverkade i glasfiberarmerad polyester. 1990 flyttades tillverkningen till en nybyggd fabrik 5 mil utanför Poznán i Polen.
I dag sker all tillverkning där. I Polen är vi ca. 50 personer som arbetar med produktionen och 5 som sköter försäljning och distribution på den polska marknaden. Thermods huvudkontor ligger i Klässbol, Sverige. Härifrån sker all försäljning och marknadsföring av våra produkter.
Thermods dörrar ger dig funktionella och säkra lösningar för tuffa miljöer som kyl och frysutrymmen, laboratorier, skolor, sjukhus och andra verksamheter med höga krav på tålighet, isolering och hygien. Dörrarnas konstruktion är fri från smutssamlande skarvar och ytor. Alla våra dörrar är okänsliga för fukt och väta. Slitstyrkan och hållbarheten gör att våra dörrar har mycket lång livslängd, vilket gör dem mycket ekonomiska att installera.

Portar, Innerdörrar, Hygienfönster.