Saxi Vägg AB > Ridåväggar

Ridåväggar

Saxi Vägg AB är tillverkare och leverantör av ridåväggar för idrottshallar. Vi är representerade i över 2200 hallar runt om i Norden.


Våra väggar
Kvalitetstänkandet som genomsyrat företaget ända sedan starten 1949 gör att vi idag stolt kan presentera de livskraftigaste ridåväggarna på marknaden.

Historien
1965 levererades den första ridåväggen från Saxi under namnet Harmonica, en dubbelsidig ridåvägg av väv. Den första riktigt stora ridåväggen, Teanik 2000, levererades 1975 till Lugnet i Falun. Väggen saknade sydda skarvar vilket var unikt för sin tid. När sedan Norska fotbollshallar krävde en lättare bollavskiljande vägg som kunde hissas i bågform konstruerade vi en nätvägg som senare kom att utvecklas till Teanik Nät. Nu finns våra väggar i alla typer av hallar och arenor i stora delar av världen t.ex i Jakarta, Chennai och Montreal.

Läs mer om Ridåväggar på företagets hemsida

Saxi Vägg AB
Hemsida: www.saxi.se

Saxi Vägg AB

Saxi Vägg AB är tillverkare och leverantör av ridåväggar, vikväggar, spärrnät, blockväggar mm.

Idag är vi en av Nordens ledande aktörer på marknaden. Verksamheten är uppdelad i två företag; Saxi Vägg och Saxi Sports. Saxi Vägg tillverkar rörliga väggsystem samt erbjuder kompletta serviceavtal. Saxi Sports levererar fast och lös inredning för sporthallar och arenor, samt säljer lösa sportartiklar för alla nivåer. Idag kan vi erbjuda er som kund en komplett lösning, från projektstart till färdig installation med efterföljande serviceavtal.

Vi är en stor aktör i Norden på röliga väggsystem med fokus på kvalitet och service. Våra väggsystem omfattar såväl vikdörrar som vik- och ridåväggar. Sortimentet av ridåväggar finns från enkelsidiga nät- och scrimväggar till dubbelsidiga modeller för krävande miljöer. Vikväggarna tillverkas i en rad olika utföranden, från lättare varianter till kraftigt ljudreducerande modeller. Vår minsta produkt är vikdörren, en klassiker sedan 1949.