RMIG Sweden AB > RM Akustikpaneler

RM Akustikpaneler

RMIG Sweden AB är tillverkare av perforerad plåt. RM Akustikpaneler ger överlägsen akustik och förbättrade miljöer.

En bra intern atmosfär i skolor, på kontor och institutioner är en kombination av många saker. En av de viktigaste är optimala ljudvillkor i samförstånd med estetiska värderingar. “WALL”, och RM Richfon skiljeväggar och anslagstavlor från RMIG är de främsta produkterna inom ljudabsorberingområdet! Kontakta oss för mer information om “WALL” och RM Richfon.

Läs mer om RM Akustikpaneler på företagets hemsida

RMIG Sweden AB
Hemsida: www.rmig.se

RMIG Sweden AB

RMIG Sweden AB är tillverkare av perforerad plåt, plåtfasader och produkter för räcken, solskydd, innertak, papperskorgar med mera. Det är det största perforeringsföretaget i världen med

Ett företag av vår storlek ger en rad fördelar för dig som som kund. Den viktigaste är vår lokala närvaro på de olika marknaderna, vilket innebär att det alltid finns en kontaktperson nära dig, lättillgänglig att besvara eventuella frågor du har.

Från koncernens flera tillverkningsanläggningar, kan din kontaktperson dra nytta av en enorm erfarenhet, både inom tillverkning och i tillämpningskännedom.

Som grupp arbetar vi för att ge dig en kvalitetsprodukt och en utmärkt service. Därför är vårt mål att visa dig att RMIG är det bästa valet för ditt perforeringsbehov, varje gång....