SILJAN Wood Products AB > Romance

Romance

Trägolv Romance med vit Comfort hårdvaxolja från Siljan Wood Products är som en smekning åt bara fötter. Den mjuka ytan kommer av hårdvaxoljan och skyddar även mot smuts och damm.


Romance skimrar i vitt och bidrar till ljus och rymd eller till trevliga kontraster. Rätt skött håller Romance i generationer, genom vardag och fest. Passar dessutom utmärkt tillsammans med golvvärme.

Detta golv finns i både massiv furu och massiv gran och produceras i tjocklekarna 14, 20, 25 och 30mm. Romance finns även som lamellparkett i furu och har då tjockleken 14mm.

Läs mer om Romance på företagets hemsida

SILJAN Wood Products AB
Hemsida: www.siljan.com

SILJAN Wood Products AB

Siljan Wood Products är Europas ledande tillverkare av massiva furugolv,grangolv, ekgolv, furulamell, väggpanel mm. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför panel- och trägolvsystem under det egna varumärket SILJAN. Företaget ingår i SILJAN-koncernen och har produktionsenheter i Mora och Särna i Dalarna samt säljkontor i Mora, Stockholm, Göteborg och Karlskrona. Koncernen omsätter cirka 1 000 MSEK och ligger i ett av landets bästa skogsvarudistrikt.

Askgolv, bastupanel, ekgolv, furugolv, furupanel, golv, grangolv, granpanel, inomhuspanel, lackat golv, massiva trägolv, oljat golv, panel, takpanel, trägolv, träpanel, väggpanel.