Kungälvs Rörläggeri AB > Rörservice Kungälv

Rörservice Kungälv

Kungälvs Rörläggeri AB utför rörservice i Kungälv, Göteborg, Borås, Alingsås och Stenungsund med omnejd.

Kungälvs Rörläggeri AB erbjuder serviceavtal utformade speciellt kundens behov.

Som fastighetsägare är det många detaljer och saker som skall hållas ordning på och det är inte alltid så lätt att avgöra om det är dags för underhåll. Vi erbjuder alla våra kunder att teckna ett löpande underhållsavtal .

Läs mer om Rörservice Kungälv på företagets hemsida

Kungälvs Rörläggeri AB
Hemsida: www.kungalvs-ror.se

Kungälvs Rörläggeri AB

Kungälvs Rörläggeri AB utför rörläggning och rörservice i Kungälv, Göteborg, Borås, Alingsås och Stenungsund med omnejd. Kungälvs Rörläggeri AB är ett rörläggningsföretag som även utför VVS-installationer, sprinklerinstallationer, värmepumpsinstallationer.

Sedan 1933 erbjuder vi privat- och företagskunder en helhetslösning inom VVS och Sprinkler – allt från byte av värmesystem, badrum eller avlopp i samband med nybyggnation eller renovering. Känn trygghet i att anlita en av Sveriges största privatägda rörinstallatörer.

Med Kungälvs Rörläggeri AB får ni den trygghet som medföljer kunniga och välutbildade installatörer, dygnet-runt jour och 70 välutrustade servicebilar.

Kontakta Kungälvs Rörläggeri AB när ni söker entreprenad av boendesprinkler, brandskydd, rörinstallatör, rörinstallatörer, rörläggeri, rörläggningsföretag, rörläggning, rörservice, sprinkler, sprinklerinstallationer, VVS-installationer, värmepumpar, värmepumpsinstallationer etc i Kungälv, Göteborg, Borås, Alingsås, Stenungsund med omnejd.