Allaway-CDS Centraldammsugare AB > Rörsystem till centraldammsugare

Rörsystem till centraldammsugare

Allaway-CDS är leverantör av rörsystem. Genom att välja rörsystem från Allaway-CDS undviker du problem.


En viktig del i centraldammsugaren är det rörsystem som leder luften från slangen till centralenheten. För att det ska fungera så bra som möjligt har Allaway konstruerat ett limfritt system i polypropen med 44 mm diameter. Limfria skarvar gör att det är enkelt att montera (och ta isär) och ger samtidigt en slät insida med minimalt motstånd. Dimensionen är vald för att få optimal lufthastighet. Materialet är miljövänligt och slitstarkt. Dessutom är alla böjar förstärkta på insidan så att rörsystemet i princip är outslitligt.

Genom att välja Allaway original rörsystem undviker du problem. Den patenterade sugdosan innehåller en "legofälla" som hindrar större föremål från att komma in i systemet. Legofällan är unik för Allaway-systemet och finns inte hos någon annan leverantör.

Du kan köpa rör och rördelar i kompletta rörpaket med 1 eller 3 sugdosor. Alla delar finns också att köpa separat.

Läs mer om Rörsystem till centraldammsugare på företagets hemsida

Allaway-CDS Centraldammsugare AB
Hemsida: www.allaway.se

Allaway-CDS Centraldammsugare AB

Allaway är leverantör av centraldammsugare för små och stora miljöer såsom bostäder, kontor, villor och även lättare industri.

CDS centraldammsugare AB startades redan 1984 som första aktör på marknaden centraldammsugare för egna hem, och har sedan dess varit generalagent för varumärket Allaway. Företaget ingår idag som helägt dotterbolag i den finska Allawaykoncernen med säte i Jyväskylä, Finland. Allaway Oy ägs av det tyska bolaget Top Air AG.

Återförsäljare och serviceställen finns med god geografisk täckning från norr till söder.

Produkter:
Allaway 1-fas centraldammsugare för villor, radhus, daghem, mindre kontor och lättare industri. Dammsugare och tillbehör designade för absolut högsta finishkrav.

För större komersiella miljöer finns 3-fas system, Manta serien.

BA-serien är det naturliga valet för placering i biutrymmen, t ex i källaren. PM-serien kan placeras i stort sett var som helst i huset.

Tillbehör:
Dammsugarpåsar, Dammsugarreservdelar, Dammsugarslangar, Föravskiljare, Stoftavskiljare Dammsugarmunstycke