AB Stockholms Persienn & Markis > Rullgardiner

Rullgardiner

Ljusreglerande och mörkläggande rullgardiner från Stockholms Persienn & Markis. Ett väl beprövat solskydd med gamla anor som skyddar mot insyn och ljus och som samtidigt kan ge en trevlig interiör.

Hitta fler bilder och mer information på vår hemsida!

Läs mer om Rullgardiner på företagets hemsida

AB Stockholms Persienn & Markis
Hemsida: http://www.solskyddare.se

AB Stockholms Persienn & Markis

AB Stockholms Persienn & Markis arbetar med solskydd som terassmarkiser, fasadmarkiser, fönstermarkiser, fasta skärmar och fasadpersienner mm i Stockholm, Uppsala, Eskilstuna och Västerås med omnejd.

För bästa solskydd, ser våra säljare till att kunden får den service som fordras, svarar på frågor och rekommenderar de produkter som ger Er det Ni vill ha ut av ett solskydd. Exempelvis ett bättre inomhusklimat, förhindrade av blekning av golv, möbler, textilier eller alternativt insynsskydd.

En service till våra kunder är att vi gör mätningar och ger råd för samtliga våra produkter kunden väljer, detta är kostnadsfritt. När kunden väl beställt produkterna, tar vår fabriks- och montagesida vid. Några av montörerna är specialister på markismontage samt fasadpersienner, de andra på övriga solskyddsprodukter samt interiörprodukter. Flera av montörerna har lång erfarenhet av montagearbete i branschen. Det ställs högre och högre krav på dig som konsument att välja rätt leverantör av solskydd.