Lås & Nycklar i Norrköping AB > Säkerhetsdörrar

Säkerhetsdörrar

Lås & Nycklar i Norrköping AB har ett dotterbolag som heter TSE Trygg Säker Entreprenad AB, som arbetar med försäljning, installation och montering av säkerhetsdörrar.


Med en ny säkerhetsdörr från Daloc blir det både tystare, tätare och tryggare. De nya säkerhetsdörrarna förses, om behov finns och efter diskussion med kunden ofta med ett nytt låssystem med patenterad nyckelkontroll. Posten har tagit beslut på att 2011, ska all posthantering ske via fastighetsboxar. Istället för brevlådor i dörrarna monterar vi då fastighetsboxar i trapphusen för posthanteringen.

Läs mer om Säkerhetsdörrar på företagets hemsida

Lås & Nycklar i Norrköping AB
Hemsida: www.lasonycklar.se

Lås & Nycklar i Norrköping AB

Lås & Nycklar AB är ett låsföretag som arbetar med: larminstallation, nyckeltillverkning, säkerhetsdörrar mm i Norrköping, Linköping, och Nyköping med omnejd.

Lås & Nycklar AB är ett serviceföretag med kunden i fokus. De arbetar med försäljning, montering, reparationer, service av lås, nycklar, dörrstängare, dörrautomatiker, låsöppningar, fasta galler, rulljalusier, kassaskåp, kodlås, passersystem, inbrottslarm, brandlarm, övervakningskameror och dörrar.