Tse Trygg Säker Entreprenad AB > Säkerhetsdörrar

Säkerhetsdörrar

TSE Trygg Säker Entreprenad AB i Norrköping arbetar med försäljning, installation och montering av säkerhetsdörrar i Norrköping, Nyköping, Linköping och Söderköping med omnejd.

Med en ny säkerhetsdörr blir det både tystare, tätare och tryggare. De nya säkerhetsdörrarna förses, om behov finns och efter diskussion med kunden ofta med ett nytt låssystem med patenterad nyckelkontroll. För längre livslängd på låssystemet rekommenderar vi att man monterar ett passersystem med beröringsfria brickor på ytterdörrarna. Brevlåda i lägenhetsdörren är ett hål in i hemmet och vi rekommenderar att man istället för brevlådor i dörrarna monterar fastighetsboxar i trapphusen för posthanteringen.

Läs mer om Säkerhetsdörrar på företagets hemsida

Tse Trygg Säker Entreprenad AB
Hemsida: www.lasonycklar.se/dorrar/

Tse Trygg Säker Entreprenad AB

TSE Trygg Säker Entreprenad AB i Norrköping arbetar med försäljning, installation och montering av säkerhetsdörrar i Norrköping, Nyköping, Linköping och Söderköping med omnejd. Med en nya säkerhetsdörrar blir det både tystare, tätare och tryggare. De nya säkerhetsdörrarna förses, om behov finns och efter diskussion med kunden ofta med ett nytt låssystem med patenterad nyckelkontroll. Posten har tagit beslut på att 2011, ska all posthantering ske via fastighetsboxar. Istället för brevlådor i dörrarna monterar vi då fastighetsboxar i trapphusen för posthanteringen.
Säkerhetsdörr, säkerhetsdörrar, montering, installation, Norrköping, Linköping, Nyköping