AB Fönsterdesign > Screen

Screen

Vertical Screen 4000, Systemmarkis, Markisolett 4100,


Screens är ett utmärkt solskydd om du har en arbetsplats med datorer och vill slippa störande solstrålar vid skärmen. Väven är transparent så utsikten och kontakten med omgivningen behålls. I princip är produkten en kombination av rullgardin och markis som består av en rund kassett, screenduk och sidoskenor. Screens har en enkel konstruktion och ett konkurrenskraftigt pris. Med sina smidiga profiler och kompakta design är screens lätta att passa in i alla typer av fönsterkonstruktioner, nya som gamla.

Manövrering sker med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatiska styrningar, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik. Finns i ett antal färger.

Vertical Screen 4000 • Systemmarkis • Markisolett 4100.

Läs mer om Screen på företagets hemsida

AB Fönsterdesign
Hemsida: https://fonsterdesign.se/

AB Fönsterdesign

Fönsterdesign informerar,säljer och monterar solskydd/insynsskydd.
I våra butiker har du möjlighet att se och känna på det bästa solskyddsbranschen har att erbjuda. Kollektionerna uppfyller dagens behov av design, stil och effektiv styrning, smarta installationer.
Vår breda erfarenhet kommer väl till pass vid produktval och installationer i små hus till stora affärslokaler där användarvänlighet, energibesparing och komfort är viktiga frågeställningar.
För att få ut mesta möjliga kvalitet av solskyddet ska installationen vara väl anpassad till plats och användningsområde; vi har personal till det också.
Så får man glädje och nytta av sin investering i många år. Hållbar helt enkelt.

STIL, KVALITET OCH KOMFORT