Alusol AB > Screen

Screen

Alusol AB är leverantör av Alusol Screen, Solskyddsrullgardin. Alusol Screen är en utvändig rullgardin avsedd för flertalet fönstertyper och kräver litet utrymme.


Solskyddsgardinen levereras med en vävd duk av glasfiber. Duken har en viss genomsiktlighet och är UV-beständig samt kan manövreras i temperaturer från -35oC till + 50oC. Duken reflekterar upp till 85% av solvärmeinstrålningen när den är monterad på utsidan av fönstret.

Läs mer om Screen på företagets hemsida

Alusol AB
Hemsida: www.alusol.se

Alusol AB

Alusol AB i Vinslöv är en leverantör som tillverkar och har försäljning, montering av solavskärmning;solskydd, solskärmar, fasadgaller, fasadmarkiser, markisoletter, ventilationsgaller, mm.

Våra produkter används på skolor, kontor, banker, fabriker, sjukhus, förvaltningsbyggnader, flygplatser, barnstugor och kontorsmoduler. T o m på Sveriges snabbtåg X2000! Arbetar med: markisolett, fasadmarkis, Unisun, Dasovent, Dasoleil, markis för fasad, persienn för fasad. fasadpersienn.

Extra sökord: Solskydd, Ventilationsgaller, Solskärmar, Solskärm, Solavskärmning, Fasadgaller, Markiser, Markisolett, Markisoletter, Fasadmarkiser.