Hallbyggarna Jonsereds AB > Se exempel på användningsområde: Bygghallar

Se exempel på användningsområde: Bygghallar

Bygghallar gör det möjligt ett utföra bygg- och snickeriarbeten utan att störas av yttre påverkan. Hallarna ger också ett utmärkt skydd för material, maskiner och annan utrustning.


Bygghallen: Hallbredd: 10 meter
Med vår utförliga beskrivning kan hallen monteras på egen hand, men om du föredrar att vi gör det, räknar vi med att det tar ungefär en arbetsdag.

Sektionshallen: Hallbredd: 12/15 meter
Hög och bred hall för dig som vill ha en permanent eller tillfällig lösning för till exempel lager, bilhall, hangar eller tillverkningshall. Utifrån de behov och arbetsfordon du har, kan du själv välja sidohöjd.

Gå in på vår hemsida, där har du produktblad, referenser, tekninsk data och bilder!

Läs mer om Se exempel på användningsområde: Bygghallar på företagets hemsida

Hallbyggarna Jonsereds AB
Hemsida: www.hallbyggarna.se

Hallbyggarna Jonsereds AB

Hallbyggarna Jonsereds AB ingår i NSS Group (Nordic Shelter Solutions) och är ledande i Norden på tälthallar och presenningar. Våra kunder finns framför allt inom byggnads- och industrisektorn men de flesta branscher har upptäckt de många fördelarna med tälthallen som lagerlösning.

Hallbyggarna/Jonsereds AB har ett modernt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet. Dessutom har vi ett internationellt koncept för logistik och upphandling, vilket ger oss flexibilitet och konkurrenskraft. Baserat på de tre områdena kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.