Hallbyggarna Jonsereds AB > Se exempel på användningsområde: Lagerhallar

Se exempel på användningsområde: Lagerhallar

Lagerhallar. Kombinera någon av våra hallar med en rejäl port och du får ett smidigt och kostnadseffektivt utrymme för olika typer av maskiner och fordon.


Bighallen: Hallbredd: 20-40 meter
När det krävs rejält tilltaget utrymme är Bighallen att rekommendera. Hallen är vanligast för anvädningsområden som lager, produktions- eller tillverkningshall. Trots storleken är hallen både mångsidig och flexibel och kan användas för både permanenta och tillfälliga behov.

Sektionshallen: Hallbredd: 12/15 meter
Hög och bred hall för dig som vill ha en permanent eller tillfällig lösning för till exempel lager, bilhall, hangar eller tillverkningshall. Utifrån de behov och arbetsfordon du har, kan du själv välja sidohöjd.

Gå in på vår hemsida, där har du produktblad, referenser, tekninsk data och bilder!

Läs mer om Se exempel på användningsområde: Lagerhallar på företagets hemsida

Hallbyggarna Jonsereds AB
Hemsida: www.hallbyggarna.se

Hallbyggarna Jonsereds AB

Hallbyggarna Jonsereds AB ingår i NSS Group (Nordic Shelter Solutions) och är ledande i Norden på tälthallar och presenningar. Våra kunder finns framför allt inom byggnads- och industrisektorn men de flesta branscher har upptäckt de många fördelarna med tälthallen som lagerlösning.

Hallbyggarna/Jonsereds AB har ett modernt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet. Dessutom har vi ett internationellt koncept för logistik och upphandling, vilket ger oss flexibilitet och konkurrenskraft. Baserat på de tre områdena kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.