Hallbyggarna-Jonsereds AB > Se exempel på användningsområde: Maskinhallar

Se exempel på användningsområde: Maskinhallar

Maskinhallar. Kombinera någon av våra hallar med en rejäl port och du får ett smidigt och kostnadseffektivt utrymme för olika typer av maskiner och fordon.


Bighallen: Hallbredd: 20-40 m
När det krävs rejält tilltaget utrymme är Bighallen att rekommendera. Hallen är vanligast för anvädningsområden som lager, produktions- eller tillverkningshall. Trots storleken är hallen både mångsidig och flexibel och kan användas för både permanenta och tillfälliga behov.

S-hallen: Hallbredd: 9/12/15/20 m
S-hallen kan enkelt byggas till på längden genom ett modulsystem. Den kan förses med olika porttyper och extra utrustning som sluss, värme, ventilationssystem och avfuktningsaggregat.

Sektionshallen: Hallbredd: 12/15 m
Hög och bred hall för dig som vill ha en permanent eller tillfällig lösning för till exempel lager, bilhall, hangar eller tillverkningshall. Utifrån de behov och arbetsfordon du har, kan du själv välja sidohöjd.

Gå in på vår hemsida, där har Du produktblad, referenser, tekninsk data och bilder!

Läs mer om Se exempel på användningsområde: Maskinhallar på företagets hemsida

Hallbyggarna-Jonsereds AB
Hemsida: www.hallbyggarna-jonsereds.se

Hallbyggarna-Jonsereds AB

Hallbyggarna-Jonsereds AB är Nordens ledande leverantör med montering av hallbyggnader, bygghallar, väderskydd, presenningar och transportskydd. Hallbyggarna har mer än 70 års erfarenhet av att skydda byggen och produkter från vädrets makter. Med sju försäljningskontor och ca 200 återförsäljare över hela landet finns vi alltid nära våra kunder. Vi erbjuder nu också våra kunder att hyra eller köpa presenningar online.

På www.hallbyggarna-jonsereds.se hittar du hela vårt utbud, webbshop och alla våra återförsäljare.