NorDan AB > Sidohängda fönster FES

Sidohängda fönster FES

Sidohängt fönster FES från Tanums Fönster AB med fönsterbroms och integrerad barnspärr.


Vårt Profilfönster FES bygger på den vanligaste svenska fönsterformen, med sidohängda, utåtgående bågar och spanjolett.
FES finns i många utföranden: som enkelt fönster med en båge, eller med två eller flera bågar i samma karm. Välj den profil på båge och karm som du tycker passar dig och ditt hem bäst - rundad eller vinklad.

Våra gångjärn är starka och pålitliga. De är behandlade med Zink-Alloy Satin, som ger ett upp till tio gånger starkare ytskydd än glansförzinkning.

OBS! I stängt läge är FES ett godkänt barnsäkert fönster, dock ej i ventilationsläge

TanumsFönster eftersträvar ett personligt bemötande och åtar sig krävande byggprojekt. Företaget har en egen produktionslinje dedikerad för kunder med särskilda önskemål. Alla fönster tillverkas mot order, vilket innebär att varje fönster i princip är specialanpassat för kundens önskemål.

Läs mer om Sidohängda fönster FES på företagets hemsida

NorDan AB
Hemsida: www.tanumsfonster.se

NorDan AB

TanumsFönster ingår idag i NorDan AB en av nordens största fönstertillverkare. De är tillverkare av allt från vanliga aluminiumfönster till brandklassade fönster, energieffektiva fönster och säkerhetsfönster. Företaget startade 1949 och är idag med sitt varumärke mycket omtalat för sin höga kvalité och snygga design.

TanumFönster eftersträvar ett personligt bemötande och åtar sig krävande byggprojekt. Företaget har en egen produktionslinje dedikerad för kunder med särskilda önskemål. Alla fönster tillverkas mot order, vilket innebär att varje fönster i princip är specialanpassat för kundens önskemål.

Produktionen står under kontroll av Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut "SP" i Borås, och innehar P-märkets kvalitetscertifikat.

Sökord: Fönster, tillverkning, aluminiumfönster, träfönster, energifönster, underhållsfria fönster, brandklassade fönster, ljudklassade fönster och säkerhetsfönster.