Beslagsboden > Självhäftande Badrumstillbehör

Självhäftande Badrumstillbehör

Beslagsboden är leverantör av självhäftande badrumstillbehör i olika former. I denna serien av självhäftande produkter, finns flera krokar och toalettpappershållare för badrummet.

Serien finns i mattborstat, polerat, koppar, svart och vitt-lackat rostfritt stål.

Läs mer om Självhäftande Badrumstillbehör på företagets hemsida

Beslagsboden
Hemsida: www.beslagsboden.se

Beslagsboden

Beslagsboden har försäljning av beslag, dörrtrycken, dörrhandtag, hussiffror, ringklockor, portklappar, knoppar, krokar, dörrstoppar, skyltar, mm.

Beslagsboden har under årens lopp byggt upp ett av Skandinaviens bredaste sortiment av dekorativa beslag. Speciellt framtaget för Gör-det-självaren.

Hos beslagsboden hittar du beslag för hela hemmet. Beslagsbodens dörrhandtag till ytterdörrar finns att få i ett flertal olika ytbehandlingar. En del dörrhandtag är dessutom ergonomiskt utformade för största möjliga känsla. Beslagsboden har ett av marknadens bredaste sortiment av dörrhandtag för innerdörrar. Under Design dörrhandtag finner du modeller i aluminium, rostfritt stål samt en mängd dörrhandtag i zink i ytbehandlingar som t.ex. mattborstad krom och polerad krom. För att förenkla det så mycket som möjligt för dig finns på hemsidan måttangivelser samt monteringsanvisningar på samtliga dörrhandtag.