Eld & Vatten Sverige > Självstängande gångjärn

Självstängande gångjärn

Självstängande gångjärn från Eld & Vatten AB, ersätter behov av utanpåliggande dörrstängare

Egenskaper
Självstängande gångjärn i en sats om tre gångjärn per dörr. Ersätter behov av utanpåliggande dörrstängare. Gångjärnen justeras individuellt.

Finns i följande utförande: Mässing, brun, vit, krom och rostfritt stål. Idealiska för användning i miljöer där man vill bevara utseendet utan att montera utanpåliggande dörrstängare.
Storlek utfällt gångjärn: Höjd 102 mm, Bredd 76 mm
Storlek infällt gångjärn: Höjd 102 mm, Bredd 47 mm

Läs mer om Självstängande gångjärn på företagets hemsida

Eld & Vatten Sverige
Hemsida: www.eldochvatten.com

Eld & Vatten Sverige

Eld & Vatten Sverige är importör och distributör av Envirograf brandskyddsfärg och flamskyddsfärg för trä. När man säger brandskyddsfärg, tänker många på tjock och trögmålad färg som inte alltid ger ett snyggt resultat. Men med Envirograf brandskyddsfärg, är det som att måla med vilken färg som helst. På den färdigmålade ytan kan man inte se att den är brandskyddad! Finns i vitt och transparent.

Dessa färger passar utmärkt för att brandskydda trämaterial, t ex dörrar, tak och väggar i miljöer där det inte skall synas att materialet är brandskyddat.

Vi har även Brand & röklister, självstängande gångjärn mm. Dessa produkter är välkända och väldokumenterade som något av det allra bästa för att behandla bl a trä mot brand.

Firebreather patenterade och prisbelönta brandventiler med momentan verkan. För en brandsäker takfot eller brandsektionering i trävägg är Firebreather det ultimata, enkel att montera, inga kabeldragningar, ingen strömförbrukning, och alltid aktiv för att förhindra brandspridning. Med Firebreather ventiler uppfylls kravet på takfot i BBR19 (Boverkets Byggregler)

Eld & Vatten har innovativa lösningar för att på bästa sätt skydda sig mot explosiva bränder och vi har stort fokus på att brandsäkra och skydda äldre byggnader i trä

Vi hjälper er att brandsäkra er byggnad / hus, så kontakta oss för mer info!

Egna Sökord:
Brandskyddsfärg, brandskyddat trä, brandventilation, brandsäker vägg, brandavskiljande vägg, brandsektionering, BS1d0, k210, tändskyddande beklädnad, Securo, Firebreather, utrymning, vattendimma, brandskyddsdokumentation, heta arbeten, hjärtstartare, takfot, brandsäker takfot, takfotsbrand, brandsäkert hem, branddörr, branddörrar, brandsektionering, brandduk, branddörr, brandspridning.