Dalform AB > Skåpdörrar

Skåpdörrar

Dalform AB är tillverkare och leverantör av skåpdörrar.

Vi har ett flertal alternativ för skåpdörrar att välja mellan. Det som är anmärkningsvärt är styrkan, både vad det gäller ståldörr som laminatdörr. Plana eller välvda dörrar i 3mm stålplåt, förstärkta för att tåla tuffa miljöer.

Våra laminatdörrar är av 10mm kompaktlaminat vilket också borgar för att stoppa för hårdhänt hantering. Dessutom har våra dörrar en mycket snygg design och ett stort urval av färger.

Samtliga dörrar är utrustade med pianogångjärn vilket ger dörrarna extra stabilitet samt motverkar brytskador.

Läs mer om Skåpdörrar på företagets hemsida

Dalform AB
Hemsida: https://dalform.se/

Dalform AB

Dalform AB är tillverkare och leverantör av förvaringsskåp, klädskåp, värdeskåp, elevskåp, personalskåp med mera i ett flertal modeller.

Skåpen tillverkas med höga krav på kvalitet i form av styrka/stabilitet, design och service. I skolan, i badhuset eller på kontoret ska den personliga integriteten värnas. Välvda dörrar, stabila stommar och läckra färger ger både harmoni och trygghet.

Skåp som tillverkas av Dalform är elevskåp / skolskåp i olika modeller och klädskåp för badhus, idrottsanläggningar, kontor och industrin. Dessutom laptopskåp och skåp med värdefack samt mediacentraler/IT-skåp.

Kontakta Dalform AB i Säter när ni söker badhusskåp, bänkskåp, elevklädskåp, elevskåp, förvaringsskåp, intelligenta skåp, IT-skåp, kapprumsinredning, klädfackhylla, klädfackhyllor, klädskåp, korghållare, kroklister, laptopskåp, lågskåp, mediacentraler, omklädningsskåp, personalskåp, sittbänkar, skohylla, skohyllor, skolskåp, småfacksskåp, värdefacksskåp. Mer information om respektive produkt finns på företagets hemsida.