Reynaers Aluminium System > Skjutdörrar

Skjutdörrar

Reynaers Aluminium System är tillverkare av skjutdörrar i aluminium. Med skjutdörrar i aluminium öppnar du bokstavligen en mängd oanade möjligheter.


Först och främst, på Reynaers har vi som mål att producera aluminiumprofiler som perfekt kombinerar skönhet och kvalitet, som våra skjutdörrar är ett perfekt exempel på. Med liknande system tonar gränsen mellan inomhus och utomhus bort och du kommer att hämta in utsidan. Ljusinsläppet och ytterligare känsla av rymd kommer att överraska dig.

Med skjutdörrar i aluminium öppnar du bokstavligen en mängd oanade möjligheter. Vad tycker du om största dimension på 3 meter högt och 6 meter bred? Och du kan välja färg på aluminiumprofilerna: för såväl insida som utsida.

Läs mer om Skjutdörrar på företagets hemsida

Reynaers Aluminium System
Hemsida: http://www.reynaers.com/

Reynaers Aluminium System

Reynaers Aluminium System är tillverkare/ leverantör med försäljning av aluminiumfönster, aluminiumdörrar, aluminiumprofiler, glasfasader, skjutdörrar, uterum aluminium.

Aluminium är det material företrädesvis för fönster, dörrar, skjutdörrar och uterum. Aluminium är slitstarkt, spricker inte, slår sig inte eller missfärgas. Aluminium kräver minimalt underhåll och ger maximal säkerhet.

Reynaers Aluminium produktsortiment kan användas i nybyggnation samt renoveringar. Alla produkter finns i olika stilar och i ett brett spektrum av färger.