Sapa > Skjutdörrar

Skjutdörrar

Sapa är tillverkare av aluminiumprofiler för skjutdörrar.

Skjutdörr Artline XL
Sapa Skjutdörr ARTLINE XL har en elegant, minimalistisk och exklusiv design.

Lyftskjutdörr 2160
Lyftskjutdörren har lift-slide beslag för användarvänlig hantering. Dörrbladet skjuts lätt åt sidan i öppet läge och tätar runt om då dörrbladet sjunker ner några millimeter i stängt läge.

Lyftskjutdörr 2160 S
Lyftskjutdörren har lift-slide beslag för användarvänlig hantering. Kombinerar en låg profilhöjd med effektiv lufttäthet och utmärkta termiska egenskaper. Konstruktionen av skjutdörren bygger på vår klassiska 2160 och är optimerad för mellanstorlekar och med slimmade profiler.

Skjutdörr 2115
Skjutdörr 2115 lämpar sig för uterum där kraven inte är lika höga som på partier i yttervägg.

1086 Vikfönsterdörr
Stabil vikfönsterdörr i utförande med 3,4,5,6 eller 7 delningar. Tre tröskelalternativ gör vikdörren anpassningsbar till flera lösningar. Innovativ gångled längs hela bågen ger ett elegant utseende.

1086 Skjutfönsterdörr
Vår isolerade skjutfönsterdörr (även kallad Terrasskjutdörr) har ett profildjup på 86 mm och är uppbyggt med glasfiberarmerade polyamidlister på 42 mm

Läs mer om Skjutdörrar på företagets hemsida

Sapa
Hemsida: www.sapa.se

Sapa

Sapa utvecklar, testar, marknadsför och lagerhåller aluminiumprofiler för fönster, dörrar, skjutdörrar, fasader, BIPV, solskydd, glastak, golv, brofarbanor, flak, lämmar, trappor och räcken.

Sapa svarar för systemens tekniska utformning och kvalitet, för tester och godkännande. Samt för att tillverkaren får underlag och förutsättningar för sin produktion.

Sluttillverkning, efter deras anvisningar och arbetsbeskrivningar, sker i nära samarbete med specialistföretag som fasadproducenter och lastbilspåbyggare. Fristående tillverkare för Sapa Byggsystem svarar för att produkterna (dörrar, fönster osv.) får den kvalitet och finish som krävs.