Thermod AB > Skjutportar

Skjutportar

Skjutport SKJ 80

För kylrum och andra lokaler med temperaturzoner, vid behov av större portöppningar — med manuell eller automatisk öppnings- och stängningsfuktion, där utrymmet inte tillåter slagdörrar.

SKJ 80 är en effektiv dörrlösning för kylrum och liknande lokaler där temperaturen skall hålla givna gränsvärden. God tätning i stängt läge och välisolerat dörrblad är därför viktiga egenskaper.

Med Thermod Skjutportar erhålles möjligheter att skapa öppningar och passager i lokaler när utrymmet inte tillåter slagdörrar. Montering sker lätt och snabbt vid såväl nybygge som i befintliga lokaler. Karmkonstruktionen bär alla beslagnings-detaljer. En stor fördel är förmonterade infästningsdetaljer och att karm och foder omsluter väggen. Det innebär i sin tur att väggen inte behöver förstärkas runt dörrhålet.

Dörrbladet är tillverkat av glasfiberarmerad polyester med högvärdig isolering av polyuretan. Tjockleken är 80 mm. Material och utförande innebär att SKJ 80 är en slitstark och hygienisk dörr, synnerligen lätt att hålla ren.

Även om skjutportens upphängning gör att den är lätt att öppna och stänga, kan det vara bekvämt att komplettera den med automatisk öppnings- och stängningfunktion. Thermod Skjutport SKJ 80 finns i manuellt och automatiskt utförande.

Läs mer om Skjutportar på företagets hemsida

Thermod AB
Hemsida: www.thermod.se

Thermod AB

Thermod startade sin dörrtillverkning i början av 1970-talet i Arvika, Sverige. Basprodukten var då, som nu, dörrar tillverkade i glasfiberarmerad polyester. 1990 flyttades tillverkningen till en nybyggd fabrik 5 mil utanför Poznán i Polen.
I dag sker all tillverkning där. I Polen är vi ca. 50 personer som arbetar med produktionen och 5 som sköter försäljning och distribution på den polska marknaden. Thermods huvudkontor ligger i Klässbol, Sverige. Härifrån sker all försäljning och marknadsföring av våra produkter.
Thermods dörrar ger dig funktionella och säkra lösningar för tuffa miljöer som kyl och frysutrymmen, laboratorier, skolor, sjukhus och andra verksamheter med höga krav på tålighet, isolering och hygien. Dörrarnas konstruktion är fri från smutssamlande skarvar och ytor. Alla våra dörrar är okänsliga för fukt och väta. Slitstyrkan och hållbarheten gör att våra dörrar har mycket lång livslängd, vilket gör dem mycket ekonomiska att installera.

Portar, Innerdörrar, Hygienfönster.